ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Νυφικά Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση καταστημάτων νυφικών
όλοι οι σχεδιαστές - νέες προτάσεις

Vivian Boulkoura

...έχοντας καταλήξει στο νυφικό που εκφράζει την φαντασία σας, ο οίκος Μπουλκούρα είναι σε θέση να σας προτείνει τις λεπτομέρειες οι οποίες θα συμπληρώσουν την τέλεια εικόνα του γάμου σας.

Ένα από τα παλαιότερα ατελιέ υψηλής ραπτικής της Αθήνας ανακαινίστηκε.Το ατελιέ "Μπουλκούρα" συνεχίζει τη μακρόχρονη πορεία του με τη Βίβιαν, μια σχεδιάστρια με όραμα και σεβασμό στο μεγάλο όνομα που φέρει ο οίκος που κληρονόμησε. Η Βίβίαν Μπουλκούρα είναι μια ταλαντούχος σχεδιάστρια με ιδιαίτερες σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μαζί σας θα σχεδιάσει αυτό που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα και στο δικό σας σωματότυπο. Θα νιώσετε θαλπωρή ανάμεσα στις γαλλικές δαντέλες, τους ολομέταξους ταφτάδες και το λαμπύρισμα των ημιπολύτιμων λίθων. Τα σχέδια είναι μοντέρνα, Minimal, πρωτότυπα, πάντοτε κομψά και υψηλής αισθητικής. 

Οι προσιτές τιμές και η δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε σχεδίου, προσαρμοσμένου στο δικός σας σώμα, σας δίνουν περισσότερες δυνατότητες για ένα απιτυχημένο αποτέλεσμα. Με οδηγό την πείρα, τη φαντασία, τα επιλεγμένα υφάσματα και την άψογη ραφή δημιουργεί νυφικά, ιδιαίτερα φορέματα αποκλειστικά για κάθε νύφη. 

Ο γνωστός και παραδοσιακός οίκος νυφικών Βίβιαν Μπουλκούρα με τις αποκλειστικές δημιουργίες του μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και της πλέον απαιτητικής νύφης.Με πολυετή πείρα, μεράκι, φροντίδα και αγάπη για τη μέλλουσα νύφη, θα της προτείνει μοναδικά σχέδια που θα ταιριάζουν στο στύλ και στην προσωπικότητά της και θα αναδείξουν την ομορφιά της για μια άψογη νυφική παρουσία. 
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Νυφικά Αθήνα | All rights reserved