ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Νυφικά Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση καταστημάτων νυφικών
όλοι οι σχεδιαστές - νέες προτάσεις

Demetrios

Εκτός από τα νυφικά η βραδυνά φορέματα ο Demetrios προτείνει νυφικά παπούτσια αλλά και πέπλα, κορόνες και γενικά όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που συμπληρώνουν το τέλειο image της νύφης.

Ο Demetrios είναι ένας από τους πιό γνωστούς σχεδιαστές παγκοσμίως, τα νυφικά του αναδίδουν αίσθηση ρομαντισμού και θηλυκότητας και αποτελούν σίγουρη επιλογή για να κάνουν την μέρα του γάμου σας μαγική!

Ο Demetrios James Elias γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε εφηβική ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ. Εκεί η μητέρα του , έστησε ένα κατάστημα νυφικών στο Warren του Ohio και εκεί αναπτύχθηκε η αγάπη του για τα νυφικά φορέματα και δημιουργήθηκε το πάθος του για τη σχεδίαση νυφικών φορεμάτων.

Το 1980, το όνειρο του να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση έγινε πραγματικότητα. Εξαγόρασε την εταιρεία Ilissa Bridals στην πόλη της Νέας Υόρκης. Μέσα σε μια νύχτα μετέτρεψε μια άγνωστη τοπική εταιρεία σε μια επιτυχημένη, διεθνή επιχείρηση. Σήμερα, υπάρχουν καταστήματα νυφικών παγκοσμίως που εμπορεύονται τα νυφικά Demetrios. Με τα καταστήματα "Brides by Demetrios", όπως επίσης και με τα "Bridal Salons By Demetrios" που βρίσκονται εντός των πολυκαταστημάτων Macy's στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής., ο Demetrios διατηρεί ηγετική θέση στην βιομηχανία των νυφικών.

Ως σχεδιαστής και ιδιοκτήτης, ο Demetrios αποτελεί ένα status icon στη μόδα των νυφικών. Τα νυφικά του προσφέρουν στις μέλλουσες νύφες ένα πολύ μεγάλο εύρος σχεδιασμών και βρίσκονται στην αιχμή της μόδας. Ο Demetrios έχει μόνιμη παρουσία στα μεγαλύτερα περιοδικά γάμου και σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις γάμου (New York Fashion Show, Milan Fashion Show, Paris Fashion Show). Ο Demetrios είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως ο ηγέτης στη μόδα των νυφικών !
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Νυφικά Αθήνα | All rights reserved